torsdag, januari 14

Besök =)

Idag har det varit lite folk här och Valencia tycker det är grymt roligt med folk =)
Carro kom hit vid 11-12 tiden och käkade lite lunch, hon hade med sig mat till Valencia, har tyvärr inte hittat det i stan än, men i matfors finns de så går ingen nöd på oss =) Ska byta foder framöver så, då gör det absolut inget =) Lite innan det kom Johans syster Linda hit med Johans kamera, då blev vi också glad, alltid roligt med folk! Iaf om du frågar lilltösen här hemma!
Vid 4 halv 5 kom mamma, pappa och Malte hit, blev lite mat och en mycket glad Valencia som inte visste riktigt vart hon skulle ta vägen, men efter ett tag så va hon lugn och somnade mot slutet bredvid pappa, mys! Dom åkte härifrån för ett tag sedan och sedan dess har vi varit ute en sväng, blev ingen kissning eller bajsning då, så får ta det om ett tag igen, blir nog efter Made in Sweden som ja ska kika på nu, lillan ligger och sover här bredvid så går nog fint tills hon vaknar =) Bjuppar på lite bilder och en filmsnutt, toarullar med godis i is the shit ;) Dammsög idag också, hon va riktigt duktig, ville dock döda den ett tag.. men sedan va de inga problem! =) Hon va söt och gullig och bara låg och sov/vilade medan ja duschade också, gnällde inte eller något, duktig tjej =)


Malte och Valencia myser i soffan =)

Valencia kollar medan mamma torkar golvet
Tidningar för att rädda mattan vid ev. olyckor ;)

Lillgumman fick en toarulle med godis i..
Den va skoj enligt henne.. godiset tog slut
fort dock.. men skoj va den ;)

1 kommentar:

  1. Ett tips är att ta bort tidningarna,det är som att visa att det är okej att pinka på golvet,iallafall om hon redan har pinkat och tidningarna kom dit sen,bara ett tips:)

    SvaraRadera