torsdag, januari 7

100107



Idag har varit ännu en dag med äckligt kallt väder här i Sundsvall.. suck.. vill verkligen inte bo i Sverige när det är såhär grisigt kallt.. hua! Till och med min lilla pärla till bil sviker i denna kyla.. suck.. Den som alltid startar.. eller ja.. regn gillar den inte men annars så är den pålitlig!
Har fastat helt och håller för en serie som heter Merlin, från 2008.. har tyvärr bara 7 avsnitt kvar.. Men men.. sitter iaf och tittar på serien på TVSHACK finns en massa serier och filmer där, fungerar ungefär som youtube! =)
Idag hade vi träning också, kändes ju sådär.. får se hur det går på söndag då vi har cup.. Skriver väl efter det.. =P
Imorgon är det jobb som gäller så jag är back in business på lördag! På lördag ska ja en sväng till matfors och mamma, om nu bilen startar =P Får hoppas på att det är lite varmare då, eller ja.. mindre kallt iaf ;) Sedan ska ja nog försöka hinna med att köpa det sista till valpen.. en filt, skål och bajspåsar :P missade det senast. På kvällen är det bio som gäller med Ida, ska bli skoj! Länge sedan ja träffade henne nu.. så blir kanon! Ska gå och se Sherlock Holmes, hoppas på att den är bra! Känns som så! Någon som sett den och kan säga vad dom tycker? =) Men nu ska ja krypa ner i sängen och läsa lite innan jag somnar, jobb imorgon som sagt var =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar