lördag, maj 1

God middag i goda vänner sällskap



Ikväll så har Hans och Lisa varit hit med deras underbara lilla knodd Elias. Var våran tur att bjuda på middag den här gången! Johan som stod för matlagningen idag, Färgglad fiskgryta lyder receptet. Riktigt gott var det, lägger in receptet lite senare. Var en riktigt trevlig kväll som alltid i deras sällskap.
Igår var det sista april och jag antar att det var många som var ute och svirade, själv gjorde man sina 24h på jobbet, 09:30-09:30.. men en majbrasa fick jag se iaf! Skulle jag inte ha jobbat så skulle ni nog ha hittar mig på Memento och kollat på the one and only Magnus Carlsson, från Barbados ni vet. Skulle ha vare så sjukt roligt att se honom där.. fast det skulle ha funnits en chans att jag fanns på Casino också och svängde mina lurviga till Sannex.. I torsdags var ja på Aveny med Stina och svängde dom lurviga till Zlips, Melissa är en helt underbar sångerska med en otrolig utstrålning som verkligen passar på scenen! Var en trevlig kväll men otroligt mycket folk, mer än vanligt kändes det som.
Imorgon väntar ännu en dag på jobbet för min del, långvecka den här veckan, måndag, fredag och söndag. Den här veckan innebär 72h jobb för mig. Dock är 18h av dessa sovande jour, men är ju ändå på plats. Men jag gillar mitt jobb och klagar inte, jag jobbar 7-8 dagar i månaden och är ledig dom resterande dagarna.
Men nu ska jag ta mig en snabbdusch och sedan blir det till att krypa ner i sängen så man är pigg och glad imorgon. Lägger kanske in receptet innan ja kryper ner i sängen, men om inte så godnatt gott folk! Hörs på måndag då kanske!
XO

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar